Grote composteerbeker – Dubbele roterende outdoor tuin compostbak, BPA vrij/gemakkelijk draaien/Genoeg hoogte/Heavy Duty Capaciteit Composter (43 Gallon, zwart)


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]
EJWOX Tumbler Composter met deze eenvoudig te gebruiken tuimelaar, zet uw keuken- en tuinafval om in voedzame compost zonder compostering downtime. Uniek ontwerp met 2 kamers stelt u in staat om de ene kant te vullen terwijl de andere uithardt. Ingebouwde schuifdeuren voor eenvoudiger toegang. Knaagdierbestendig ontwerp. Knock-down verpakt.
Productgegevens en kenmerken
Merknaam: EJWOX
Stijl nr. : 3001
Kleuren: Zwart
Grootte van het product: 28,5x26x37 inch
gewicht: 20,9 kg
Materiaal: 50% gerecycled plastic en 50% vers materiaal; stalen frame

Instructies
Begin met het stuk waarin de deuren in glijden. Lijn de driehoek op de deuren met de driehoeken aan de zijstukken. Plaats vervolgens schroeven in de gaten. Gebruikt een kleine handboormachine om de schroeven te rijden, maar een schroevendraaier zal werken. na het bij elkaar brengen van de 2 zijden en het deurstuk wilt u dan een paneel boven de deuren toevoegen dan een paneel onder de deuren. dan kun je net nadat je 4 van de 7 panelen bij elkaar hebt gezet, de scheidingswand toevoegen. Voeg na het plaatsen van de middelste scheidingswand de laatste 3 panelen toe. Schuif vervolgens de middelste balk door de gaten in het zijpaneel. plaats op de standaard en gebruik de moeren en bouten om op hun plaats te bevestigen.
Je kunt erin doen: eierschalen, koffiemalen, bananenschillen, palmbladen, bladeren of anderen.
Dit item heeft de PAHS (Patan Academy of Health Sciences) test doorstaan.
Stopgezet door fabrikant ‏ : ‎ Nee
Productafmetingen ‏ : ‎ 72,39 x 66,04 x 93,98 cm; 10,9 kg
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 28 december 2017
Fabrikant ‏ : ‎ EJWOX
ASIN ‏ : ‎ B077972KCR
Modelnummer item ‏ : ‎ 5841485037
Gegarandeerde software-updates tot ‏ : ‎ onbekend

AERATION SYSTEM- Beluchte interne bar mengt compost en maakt de nodige luchtstroom.Zwart, dubbelwandige panelen absorberen en behouden warmte.Perfect geschikt voor uw tuin en voor mensen die het organische afval niet willen mengen in hun traditionele compostbak.
INGENIOUS TUMBLER DESIGN – Schakelt as aan voor eenvoudige en evenwichtige rotatie.Easy schuifdeuren helpen bij het bijhouden van elke partij, de lengte van 1 deur is 10,2 inch en de breedte is 2,4
Handige laadhoogte – Genoeg hoogte om een kar onder de composter.Gemakkelijk te draaien vat, afval gemakkelijk gemengd, snelle batch compostering.
STURDY POWDER-COAT STALEN FRAME – Gepoedercoat stalen frame biedt een stevige basis voor de grote bak.Gegalvaniseerde stalen voetjes voorkomen roesten en verslechtering.

[ad_2]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Petlandonline.com
Logo