Amazon Basics Standaard hondenpoepzakjes met dispenser en riemclip, ongeparfumeerd, 300 stuks, 20 sets van 15, zwart, 33 cm x 23 cm


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving fabrikant

AmazonBasics hondenpoepzakjes

Voorwandelroutines kunnen soms chaotisch zijn. Schoenen, sleutels, leiband, traktaties en enthousiaste, enthousiaste puppy. Nu is er nog één ding minder om je zorgen over te maken met deze 300-pack AmazonBasics hondenpoepzakjes, die compleet met een handige zwarte dispenser en een stevige riemclip wordt geleverd. Overgang van waanzinnig naar zorgeloos als je de deur uitgaat.

Voorraad aanleggen

De bulkverpakking met hondenpoepzakjes bevat 20 rollen met 15 zakjes per rol voor een totaal van 300 zakjes. Sla je voorraad in en stop met het eindeloos zoeken naar tassen. Bonus: als je een andere hondenuitlater in nood ziet, heb je een zakje over.

Afmetingen

Elk zak heeft een formaat van 22,9 cm (9 inches) breed bij 33 cm (13 inches) lang

Details: Rollen passen in elke standaard formaat dispenser Tassen kunnen gemakkelijk losgemaakt worden van de rol Pijlen wijzen naar de opening van de zak voor snelle toegang Lekvrij voor een veilige, sanitaire behandeling

Dispenser en riemclip inbegrepen voor handenvrij gemak

De zakken, dispenser en riemclip zijn allemaal in een discrete zwarte kleur verkrijgbaar. Om de dispenser te gebruiken, verwijder je eenvoudigweg de basis, schuif je de rol hondenpoepzakjes naar binnen en bevestig je de basis weer. Een ronde opening aan de zijkant van de dispenser maakt het mogelijk om de eerste zak vast te knijpen en er doorheen te trekken, en elke zak scheidt moeiteloos van de volgende. Voor extra gemak zijn op elke tas pijlen gedrukt die het gemakkelijk maken om te vinden welk uiteinde te openen.

Bevestig de karabijnhaakvormige clip van de dispenser aan het handvat van een leiband voor gemakkelijke toegang en één ding minder om in uw zak te houden of te verliezen tijdens het lopen.

Lekvrij ontwerp

Elke zak is 22,9 cm (9 inches) breed en 33 cm (13 inches) lang, en biedt voldoende ruimte om de zak over je hand om te keren, afval op te rapen en de zak op zijn plaats te laten vallen. De zak biedt een lekvrij ontwerp voor een veilige, sanitaire behandeling, met voldoende ruimte aan de bovenkant voor het vastbinden van een veilige knoop.

Nieuwe puppy ouders?

Of je nu een hond uit het asiel hebt gered of gewoonweg het nieuwe harige familielid van je vriend ontmoet, de AmazonBasics hondenafvalzakken, -dispenser en -clip zijn een must-have voor iedereen die houdt van het uitlaten van hun hond. De bulkverzameling werkt ook prima als onderdeel van een doordachte puppydouche geschenkmand, samen met knuffels en hondensnoepjes (niet inbegrepen).

Inhoud:

AmazonBasics Hondenpoepzakjes met dispenser en riemclip – set van 300

Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 24 augustus 2023
Fabrikant ‏ : ‎ AmazonBasics
ASIN ‏ : ‎ B00NABTC8M
Modelnummer item ‏ : ‎ 100320
Land van herkomst ‏ : ‎ China

Bevat afval netjes en minimaliseert geuren
Het lekvrij ontwerp houdt handen schoon en beschermd
Inclusief 300 ongeparfumeerde plastic zakjes in zwart (15 zakjes per rol; 20 rollen), een dispenser en een bijpassende riemclip
Groot zakformaat van 33, 22 cm voor genoeg ruimte

[ad_2]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Petlandonline.com
Logo