Amazon Basics Plaspads voor honden en puppy’s met lekvrij sneldrogend ontwerp voor zindelijkheidstraining, standaard absorptievermogen, normaal formaat, 56 x 56 cm, pak van 50 stuks, blauw en wit


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving fabrikant

AmazonBasics zindelijkheidsmatjes voor de pup.

Perfect voor zindelijkheidstraining

Geef jouw puppy de beste kans op succes als het gaat om zindelijkheidstraining. AmazonBasics zindelijkheidsmatjes voor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid zodat de kleine Fido snel kan leren. Naast het het trainen van jonge pups zijn de pads ook geschikt om oudere of zieke honden te assisteren, voor comfort bij transport of als alternatief voor honden die niet op tijd kunnen worden uitgelaten.

Afmetingen

Elke pad heeft een afmeting van 56 x 56 cm, het absorberende gebied is 48 x 48 cm

Details Sneldrogend oppervlak met toegevoegde geur die aantrekkelijk is voor de pup. Super-absorberende laag die vloeistoffen in gel omzet bij contact. 5-laags lekvrij design voorkomt schade aan vloeren. Uitermate geschikt voor pups, zieke en oude honden of honden die enkel binnen mogen blijven.

5-laags lekvrij ontwerp

Elke pad wordt geleverd met 5 lagen om lekvrije prestaties te garanderen. De lekvrije toplaag bevat een sneldrogend geruit oppervlak dat vocht vasthoudt, geurtjes reduceert en lekkage voorkomt. De absorberende laag zorgt ervoor dat vocht in de juiste richting wordt opgenomen en de sponsachtige kernlaag zorgt voor maximale vochtopname waarbij vloeistoffen worden omgezet in gel bij contact. De laatste twee lagen van de lekvrije zindelijkheidsmatjes zorgen ervoor dat het vocht wordt ingesloten en wordt afgeschermd van de vloer door middel van een plastic laag.

Ingebouwde lokstof voor snellere resultaten

Speciaal ontworpen met een ingebouwde lokstof, worden honden naar het pad getrokken wanneer de natuur roept, wat een snellere en meer succesvolle zindelijkheidstraining voor jouw puppy betekent. Kies simpelweg waar jij wil dat de hond zijn behoefde doet, vouw de pad uit en plaats het op de vloer met de plastic zijde naar beneden. Elke 56 x 56 pad zorgt voor een handige verlichting voor de hond en voor de gemoedsrust van het baasje. Eenmaal gebruikt zorgt het absorberende, lekvrije design van de pad voor een gemakkelijke schoonmaakbeurt. De pad kan simpelweg worden weggegooid en vervangen door een nieuwe.

Tips voor training

Help je puppy vertrouwd te raken met de pad door hem meerdere keren per dag op de pad te plaatsen. Nadat de pup succesvol zijn behoefte heeft gedaan kan hij onmiddellijk verbaal en met een lekkernij worden beloond en vervang vervolgens de pad door een nieuwe. Als de pup op een andere plek zijn behoefte doet plaats hem dan voorzichtig en aanmoedigend terug op de pad: gebruik altijd positieve (en nooit negatieve) aanmoediging. Begin, voor het beste resultaat, als eerste in een kleinere ruimte zoals keuken of badkamer.

Inhoud

AmazonBasics Trainingpads voor huisdieren, standaard, 50 stuks.

Productafmetingen ‏ : ‎ 55,88 x 55,88 x 0,05 cm; 29,76 gram
Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 24 augustus 2023
Fabrikant ‏ : ‎ Amazon Basics
ASIN ‏ : ‎ B00MW8G3YU
Modelnummer item ‏ : ‎ TRP50R
Land van herkomst ‏ : ‎ China

Inclusief 50 standaard absorberende plasmatjes voor puppy’s en honden
5-laagse constructie met absorberende kern dat vloeistof naar gel omzet bij contact
Sneldrogend oppervlak met toegevoegde lokgeur dat helpt bij zindelijkheidstraining
Plastic randje op alle vier de kanten om lekken te voorkomen

[ad_2]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Petlandonline.com
Logo