Amazon Basics Glazen vershoudpotjes, met deksels, 20-delige set (10 potjes en 10 deksels) BPA-vrij, transparant en blauw


Price: [price_with_discount]
(as of [price_update_date] – Details)


[ad_1]

Productbeschrijving fabrikant

AmazonBasics-keukencollectie

AmazonBasics – glazen container voor levensmiddelen met deksel

Deze glazen containers met goed afsluitbare deksels van AmazonBasics zijn een praktische oplossing voor het bewaren van levensmiddelen. De voedselcontainers met deksels zijn perfect voor het bewaren van etensresten, voor het vervoer van een lunch naar het werk, voor het invriezen van kleine porties voorbereide maaltijden en voor nog veel meer. De verschillende maten en vormen, de in de set aanwezige containers kunnen gemakkelijk in een rugzak of tas worden opgeborgen en ook mooi netjes op elkaar gestapeld in de voorraadkamer, in de koelkast of de vriezer worden bewaard.

De 20-delige set bevat:

1 x rechthoekige houder (1845 ml) met deksel

2 x rechthoekige containers (852ml) met deksel

2 x rechthoekige containers (379 ml) met deksel

1 x vierkant reservoir (402 ml) met deksel

1 x vierkant reservoir (946 ml) met deksel

1 x ronde container (710 ml) met deksel

2 x ronde containers (308 ml) met deksel

Gebruik en onderhoud:

De glazen behuizing kan probleemloos in de oven, in de koelkast, de magnetron en de vaatwasser worden gebruikt. Om beschadigingen te voorkomen, mogen de glazen containers niet worden blootgesteld aan extreme temperatuurschommelingen.

De kunststof deksels zijn geschikt voor de magnetron (alleen los leggen om voor voldoende ventilatie te zorgen), de koelkast, de vriezer en de vaatwasser.

Details: Houder van borosilicaatglas: niet-poreus, vlek- en geurbestendig. Corrosiebestendig en gemakkelijk te reinigen. BPA-vrije, stevig afsluitbare kunststof deksel met siliconenring Glazen reservoir: oven-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig Kunststof deksel: magnetron- en vaatwasmachinebestendig (bovenste vak)

Vast afsluitbare kunststof deksel

Elke houder wordt geleverd met een bijpassend BPA-vrij kunststof deksel, dat goed kan worden gesloten. De siliconen ring zorgt bovendien voor een veilige en betrouwbare sluiting.

glazen bakje

De containers van robuust borosilicaatglas zijn niet-poreus, corrosiebestendig en vlek- en geurbestendig. De heldere glazen containers maken een eenvoudige identificatie van de inhoud in één oogopslag mogelijk en kunnen gemakkelijk worden gereinigd, waardoor ze er ook na lange tijd nog als nieuw uitzien.

Deze potten van borosilicaatglas zijn niet-poreus en nemen geen geurtjes of vlekken op, zijn corrosiebestendig en makkelijk schoon te maken.
BPA-vrije, goed af te sluiten kunststof deksels met siliconen ring zodat ze extra goed afsluiten.
Glazen bodem en kunststof deksel: Geschikt voor in de oven, magnetron, vriezer, vaatwasser en vriezer. Geschikt voor de vaatwasser (bovenin).

[ad_2]

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Petlandonline.com
Logo